JOUW PERSONAL TRAINER

Al 15 jaar personal trainer

Mijn naam is Ewald Overvelde. Van kinds af aan heb ik een grote liefde voor sport en heb ik besloten om van mijn passie mijn beroep te maken. Inmiddels ben ik al meer dan 25 jaar werkzaam in de sportbranche en ben ik eigenaar geweest van een sportcentrum, waar ook mensen met een fysieke beperking konden trainen onder professionele begeleiding. Ik heb mijzelf tot doel gesteld om mijn ruime ervaring en kennis over sport en gezondheid in te zetten om mensen te helpen zich gezonder, fitter en beter in hun lichaam te doen voelen. Om deze reden ben ik inmiddels 15 jaar werkzaam als personal trainer en heb ik mijn enthousiasme laten uitgroeien tot het bedrijf ‘’Personal bodyfit’’. Zo kunnen we er samen voor zorgen jouw doelstellingen te bereiken. Op deze site kan je lezen over mijn werkwijze en de verschillende trainingen die ik geef. Mocht je nog vragen hebben, neem dan vrijblijvend contact met mij op!

Intake

Gesprek van circa 1 uur om jouw doelstellingen vast te stellen en uitleg te geven

Voeding

Ontvang een persoonlijk op maat gemaakt voedingsschema voor de ideale training

Training

Ontvang een persoonlijk trainingsplan opgesteld aan de hand van jouw doelstellingen

Meting

Regelmatig een meet moment wat zorgt voor een mooie maatstaf van je vorderingen

AGB code

Met de AGB code mag en kan Ewald mensen die met PGB's werken begeleiden

Wat vertellen mijn klanten

personal trainer apeldoorn

In November begonnen bij Ewald met het BenFit programma.
Ik wou heel graag kilo's kwijt!
Iedere week wegen en een gesprekje hoe het gaat.
Dan weer een nieuw voedingschema voor een week. Werkt super! Echt een stok achter de deur voor mij.
Ewald is enthousiast en motiverend.
Na 5 maanden mijn doel bereikt!
Bedankt 😀

Leanne Beerling
personal trainer apeldoorn

Ik heb zojuist een trainingsprogramma van 10 lessen bij Ewald afgewerkt. Een leuk gevarieerd programma. Ewald kijkt heel goed naar je belastbaarheid. Ik voel mij sterker, heb geen last meer van mijn rug en ben klaar om mijn favoriete sport, tennis, uit te oefenen. Ik kom zeker terug!

Han Blijleven
personal trainer apeldoorn

Ben zeer content met hoe lief en geduldig deze personal trainer is. Meneer Overvelde heeft ook nog gevoel voor humor en weet het beste in je naar boven te halen.

Daan Eijkelenboom
personal trainer apeldoorn

Na goed overleg met Ewald heb ik een trainingsschema oplaten zetten door hem. Hierin werden voeding en sport samen gebracht om het afvallen en gezonder leven beter te kunnen realiseren. Ben zeer tevreden met de werkwijze.

Tamara L
personal trainer apeldoorn

Ik train nu al een aantal jaren met Ewald en het is iedere training een feestje. Met het enthousiasme van Ewald is er tussen alle oefeningen door altijd tijd voor een geintje en zit er een goede balans tussen wanneer er gewerkt wordt en wanneer er tijd is voor een lolletje.

Suze van de Berg
personal trainer apeldoorn

Het zal nu ongeveer 10 jaar zijn dat ik nu bij Ewald train en met plezier moet ik zeggen. Train je bij Ewald dan ben je verzekerd van deskundige begeleiding, daarbij is hij prettig in omgang en betrokken. Ik hoop dan ook nog lang met de trainingen door te kunnen gaan en kan hem van harte aanbevelen als personal trainer.

 
Gerda Plante
personal trainer apeldoorn

Iedere morgen train met Ewald bij Sportkerschoten zo vroeg als het kan. Voor mij is het een stok achter de deur en heeft tot nu toe tot goede resultaten geleid en ben 20 kilogram afgevallen. Buiten dit alles om is het ook zeer gezellig en word ik ook met voeding goed begeleid.

Appie Kelman
personal trainer apeldoorn

Ik ben vorig jaar begonnen met trainen bij Ewald. Hij kijkt goed naar wat je aankan. In mijn geval kwam er een burn out bij kijken en samen hebben we bepaald wat het beste was voor dat moment. Bekijken wat lichaam en geest aankunnen en niet de grens overgaan. Nu het weer beter gaat voert hij de trainingen weer op en houdt in de gaten dat er wel uitdaging en verbetering inzit, maar dat de grens niet wordt overschreden.

Karin Jansen