OVERZICHT TRAINING

Trainer: Ewald Overvelde

Tijd: 1 uur of halfuur

Prijs: €55,- of €30,-

Niveau: beginner tot gevorderd

Lessen: los of 10-lessen

PERSONAL BODY FIT

PERSONAL TRAINING

Bij personal training wordt je 1 op 1 begeleid, dit zorgt ervoor dat je jouw gewenste resultaten sneller, effectiever en op een veilige manier bereikt en behoudt. Samen kijken we naar je persoonlijke doelstellingen en wordt er een persoonlijk trainingsplan opgesteld. Je zult merken dat je meer uit jezelf kunt halen dan dat je ooit gedacht zou hebben, omdat de aandacht op jouw gericht is en de training volledig is afgestemd op jouw doelen.

Personal training gaat verder dan een standaard fitnessprogramma. Het is een combinatie van training, voeding en coaching. Jouw personal trainer instrueert en motiveert je bij kracht- en conditietraining, maar je kan ook hulp krijgen bij afvallen, veranderen van leefstijl en eetgewoonten. Ook bestaat er de mogelijkheid van medical personal training waarbij je samen met jouw personal trainer werkt aan herstel middels een persoonlijk revalidatieprogramma. Voor elk gewenst doel kan er een passend programma worden gemaakt.

* Trainingsopties: sportspecifieke training, bokstraining, circuittraining, kracht & conditietraining, tennis & squashtraining, medical training, bootcamp 1 op 1

  • 1 op 1 trainen
  • voeding & coaching
  • effectief & resultaatgericht
  • voor elk niveau
  • persoonlijk trainingsplan