Training Programmas

Personal Training

Bij personal training wordt je 1 op 1 begeleid, dit zorgt ervoor dat je jouw gewenste resultaten sneller, effectiever en op een veilige manier bereikt en behoudt. 

Duo Training

Het kan prettiger zijn om samen met een vriend/vriendin of familielid te trainen. Dit kan heel motiverend werken en voor meer plezier zorgen tijdens de training.

Small Group Training

Small group training bevat het voordeel van trainen in groepsverband met tegelijkertijd persoonlijke begeleiding, dit kan heel motiverend werken.

In House Training

Liever niet in de sportschool maar bij je thuis of in de natuur? We plannen & stellen samen een training op maat hiervoor af.

Aanmelden

Is je interesse gewekt? Wil je een van onze training programma's gaan volgen? Wij plannen graag een intake gesprek met je in!

Company Coaching

Direct voor of na werktijd kunnen er trainingen worden gegeven voor het personeel, individueel of in groepjes van 3 tot 4 personen.

Wat vertellen mijn klanten

personal trainer apeldoorn

In November begonnen bij Ewald met het BenFit programma.
Ik wou heel graag kilo's kwijt!
Iedere week wegen en een gesprekje hoe het gaat.
Dan weer een nieuw voedingschema voor een week. Werkt super! Echt een stok achter de deur voor mij.
Ewald is enthousiast en motiverend.
Na 5 maanden mijn doel bereikt!
Bedankt 😀

Leanne Beerling
personal trainer apeldoorn

Ik heb zojuist een trainingsprogramma van 10 lessen bij Ewald afgewerkt. Een leuk gevarieerd programma. Ewald kijkt heel goed naar je belastbaarheid. Ik voel mij sterker, heb geen last meer van mijn rug en ben klaar om mijn favoriete sport, tennis, uit te oefenen. Ik kom zeker terug!

Han Blijleven
personal trainer apeldoorn

Ben zeer content met hoe lief en geduldig deze personal trainer is. Meneer Overvelde heeft ook nog gevoel voor humor en weet het beste in je naar boven te halen.

Daan Eijkelenboom
personal trainer apeldoorn

Na goed overleg met Ewald heb ik een trainingsschema oplaten zetten door hem. Hierin werden voeding en sport samen gebracht om het afvallen en gezonder leven beter te kunnen realiseren. Ben zeer tevreden met de werkwijze.

Tamara L
personal trainer apeldoorn

Ik train nu al een aantal jaren met Ewald en het is iedere training een feestje. Met het enthousiasme van Ewald is er tussen alle oefeningen door altijd tijd voor een geintje en zit er een goede balans tussen wanneer er gewerkt wordt en wanneer er tijd is voor een lolletje.

Suze van de Berg
personal trainer apeldoorn

Het zal nu ongeveer 10 jaar zijn dat ik nu bij Ewald train en met plezier moet ik zeggen. Train je bij Ewald dan ben je verzekerd van deskundige begeleiding, daarbij is hij prettig in omgang en betrokken. Ik hoop dan ook nog lang met de trainingen door te kunnen gaan en kan hem van harte aanbevelen als personal trainer.

 
Gerda Plante
personal trainer apeldoorn

Iedere morgen train met Ewald bij Sportkerschoten zo vroeg als het kan. Voor mij is het een stok achter de deur en heeft tot nu toe tot goede resultaten geleid en ben 20 kilogram afgevallen. Buiten dit alles om is het ook zeer gezellig en word ik ook met voeding goed begeleid.

Appie Kelman
personal trainer apeldoorn

Ik ben vorig jaar begonnen met trainen bij Ewald. Hij kijkt goed naar wat je aankan. In mijn geval kwam er een burn out bij kijken en samen hebben we bepaald wat het beste was voor dat moment. Bekijken wat lichaam en geest aankunnen en niet de grens overgaan. Nu het weer beter gaat voert hij de trainingen weer op en houdt in de gaten dat er wel uitdaging en verbetering inzit, maar dat de grens niet wordt overschreden.

Karin Jansen