Training Programmas

Personal Training

Bij personal training wordt je 1 op 1 begeleid, dit zorgt ervoor dat je jouw gewenste resultaten sneller, effectiever en op een veilige manier bereikt en behoudt. 

Duo Training

Het kan prettiger zijn om samen met een vriend/vriendin of familielid te trainen. Dit kan heel motiverend werken en voor meer plezier zorgen tijdens de training.

Small Group Training

Small group training bevat het voordeel van trainen in groepsverband met tegelijkertijd persoonlijke begeleiding, dit kan heel motiverend werken.

In House Training

Liever niet in de sportschool maar bij je thuis of in de natuur? We plannen & stellen samen een training op maat hiervoor af.

Aanmelden

Is je interesse gewekt? Wil je een van onze training programma's gaan volgen? Wij plannen graag een intake gesprek met je in!

Company Coaching

Direct voor of na werktijd kunnen er trainingen worden gegeven voor het personeel, individueel of in groepjes van 3 tot 4 personen.

REVIEWS

WAT VERTELLEN MIJN KLANTEN

personal trainer apeldoorn

In November begonnen bij Ewald met het BenFit programma.
Ik wou heel graag kilo's kwijt!
Iedere week wegen en een gesprekje hoe het gaat.
Dan weer een nieuw voedingschema voor een week. Werkt super! Echt een stok achter de deur voor mij.
Ewald is enthousiast en motiverend.
Na 5 maanden mijn doel bereikt!
Bedankt 😀

Leanne Beerling
personal trainer apeldoorn

Ik heb zojuist een trainingsprogramma van 10 lessen bij Ewald afgewerkt. Een leuk gevarieerd programma. Ewald kijkt heel goed naar je belastbaarheid. Ik voel mij sterker, heb geen last meer van mijn rug en ben klaar om mijn favoriete sport, tennis, uit te oefenen. Ik kom zeker terug!

Han Blijleven
personal trainer apeldoorn

Ben zeer content met hoe lief en geduldig deze personal trainer is. Meneer Overvelde heeft ook nog gevoel voor humor en weet het beste in je naar boven te halen.

Daan Eijkelenboom